Not a native Dutch speaker? View our English information.

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in Breda? Laat uw bedrijfsuitje dan verzorgen door B-around ontmoetingsreizen. Wij organiseren een bedrijfsuitje wat je altijd bij zal blijven. Laat je verwonderen of verbazen door de verhalen van markante Bredanaars, ontdek unieke plekken waar je anders nooit zou komen of geniet van een heerlijke lunch op een bijzondere locatie in Breda. Wij zorgen dat uw bedrijfsuitje in Breda op maat georganiseerd wordt en wij garanderen dat je deze dag nooit meer zal vergeten.

Ontmoet, ontdek en beleef Breda

Een ontmoetingsreis is een unieke ervaring. Ideaal voor een bedrijfsuitje in Breda. Laat je meevoeren in de wereld van een ander. Ontmoet markante Bredanaars, ontdek het buitenleven van Breda of maak kennis met andere culturen die Breda rijk is. Afhankelijk van uw wensen kan een ontmoetingsreis in Breda volledig op maat gemaakt worden.

Ontdek de grote en unieke collectie brommers van Franky en maak kennis met zijn passi of ontmoet Kees die jarenlang VOC schepen heeft nagebouwd en deze heeft uitgestald in zijn huiskamer. Ontdek een wereld vol spiritualiteit of laat je hand lezen. Wat je ook precies wilt gaan ontdekken, je zal verwonderd en overdonderd worden door de prachtige verhalen van deze mensen.

Ben niet bang om vragen te stellen. Al onze gastadressen vertellen maar al te graag over hun passies en hobby’s.

Hoe kan een ontmoetingsreis er uit zien?

Een bedrijfsuitje in Breda, georganiseerd door B-around, duurt ongeveer 4 uur. In deze 4 uur heb je 3 ontmoetingen in Breda. Op een afgesproken plek zullen wij elkaar ontmoeten en krijg je alle informatie en beschrijvingen mee om op pad te gaan. Daarna gaan jullie te voet of per fiets naar de gastadressen. Dit zal in 1 groep of in meerdere groepen gebeuren, afhankelijk van het aantal mensen wat mee gaat.

Aan het einde van de dag komen wij allemaal weer tezamen op een unieke locatie in Breda. Op deze locatie kun je onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uitwisselen en indrukken vertellen. Samen sluiten we op deze unieke plek de ontmoetingsreis af.

Bedrijfsuitje Breda

Stel je eigen bedrijfsuitje in Breda samen

Je kan je laten verrassen en ons het bedrijfsuitje in Breda laten samenstellen. Ook is er een mogelijkheid om zelf je bedrijfsuitje in Breda samen te stellen. Via onze reserveringsmodule kun je een datum, tijdstip en groepsgrootte selecteren. Daarna kun je je bedrijfsuitje in Breda samenstellen. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €35 per persoon.

Direct reserveren? Klik hier

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda