Not a native Dutch speaker? View our English information.

Een uniek bedrijfsuitje in Den Bosch organiseren? Ga mee op ontmoetingsreis in Den Bosch! B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Breda voor bedrijven en zijn een groot succes gebleken. Laat je verwonderen door de unieke plekken die Den Bosch te bieden heeft, ontmoet passievolle Bosschenaren of geniet van een heerlijke lunch op een bijzondere locatie. Wij zorgen dat uw bedrijfsuitje in Den Bosch op maat georganiseerd wordt en wij garanderen dat je deze dag nooit meer zal vergeten.

Maak kennis met Den Bosch

Laat je verwonderen door al het unieks wat Den Bosch te bieden heeft. Maak kennis met de wereld van anderen. Ontmoet markante Bosschenaren of ontdek het buitenleven van Den Bosch. Afhankelijk van uw wensen kan een ontmoetingsreis in Den Bosch volledig op maat gemaakt worden.

Ontmoet Maria in een unieke setting. Zij woont namelijk in een bolwoning, een uniek huis wat je alleen maar in Den Bosch kunt vinden. Ze geeft je een tour en heeft daarnaast nog een verrassing in petto. Maak een tour met een antieke bus door Den Bosch of leer spelen op een ukelele. Wat je ook gaat ervaren, het zal een unieke en enerverende ervaring zijn voor iedereen.

Wij moedigen je aan om vragen te stellen. Al onze gastadressen vertellen maar al te graag over hun passies en hobby’s.

Hoe ziet een bedrijfsuitje van B-around er uit?

Een bedrijfsuitje in Den Bosch van B-around duurt ongeveer 4 uur. Allereerst zien we elkaar op een vooraf afgesproken locatie. Op deze locatie krijg je alle papieren en uitleg over het vervolg van de dag. Hierna gaan jullie te voet of per fiets op weg. Dit kan in groepen zijn, afhankelijk van het aantal mensen. In totaal zullen jullue 3 ontmoetingen hebben. Na alle indrukken en ontmoetingen zien wij elkaar weer op een unieke locatie, waar we onder het genot van een lekker drankje alle ervaringen kunnen uitwisselen.

bedrijfsuitje den bosch

Stel je eigen bedrijfsuitje in Den Bosch samen

Laat je verrassen met een uniek bedrijfsuitje in Den Bosch door het te laten verzorgen door ons! Je kan er ook voor kiezen om je bedrijfsuitje zelf samen te stellen. Via onze reserveringsmodule kun je een datum, tijdstip en groepsgrootte selecteren. Daarna kun je je bedrijfsuitje in Den Bosch samenstellen. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €35 per persoon.

Direct reserveren? Klik hier

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda