Not a native Dutch speaker? View our English information.

Ontdek Dordrecht op een unieke manier en laat je bedrijfsuitje in Dordrecht organiseren door B-around ontmoetingsreizen. Wij organiseren al meer dan 10 jaar unieke uitjes in Dordrecht en deze zijn een groot succes gebleken. Wij laten je alle unieke plekjes van Dordrecht ontdekken en wij brengen je in contact met markante Dordtenaren en hun bijzondere passie. Laat het verzorgen van uw bedrijfsuitje maar aan ons over en wij garanderen je dat je deze dag nooit meer zal vergeten.

Ontdek de unieke plekjes en mensen van Dordrecht

Een ontmoetingsreis is een unieke ervaring. Ideaal voor een bedrijfsuitje in Dordrecht. Ontdek markante Dordtenaren en ervaar hun passie of hobby.
Maak bijvoorbeeld kennis met Paul die een gigantische collectie met Barbie poppen heeft. Hij laat zijn collectie graag aan je zien. Of laat je meeslepen door de prachtige klanken van het Bach-orgel van Cor. Deze, en nog vele andere markante Dordtenaren, vertellen graag over hun bijzondere hobby.

Dordrecht heeft een mooie historie in kunst en cultuur. Maak kennis met unieke muzikanten en artiesten. Wil je meer over het buitenleven van Dordrecht te weten komen? Dan helpen wij je graag met het ontdekken van de prachtige natuur in Dordrecht.

Ben niet bang om vragen te stellen. Al onze gastadressen vertellen maar al te graag over hun passie.

bedrijfsuitje in dordrecht

Hoe kan een bedrijfsuitje er uit zien?

Een bedrijfsuitje van B-around duurt ongeveer 4 uur. Voordat je op pad gaat, ontmoeten wij elkaar eerst op een afgesproken locatie. Hier krijg je alle informatie en documentatie. Vanuit hier ga je per voet of per fiets naar de ontmoetingen toe. Nadat jullie alle ontmoetingen gedaan hebben, 3 in totaal, ontmoeten wij elkaar weer op een unieke locatie in Dordrecht. Hier kun je rustig nagenieten met een drankje en je eigen ervaringen met anderen uitwisselen. Een prima afsluiter van een bedrijfsuitje in Dordrecht!

Je eigen bedrijfsuitje samenstellen

Wil je je laten verrassen? Laat ons je bedrijfsuitje in Dordrecht organiseren! Je kan er ook voor kiezen om het zelf samen te stellen. Dat kun je online doen. Via onze reserveringsmodule kun je een datum, tijdstip en groepsgrootte selecteren. Daarna kun je je bedrijfsuitje in Dordrecht samenstellen. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €35 per persoon.

Direct reserveren? Klik hier

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda