Not a native Dutch speaker? View our English information.

B-around organiseert met veel plezier eigenzinnige ontmoetingen in Breda, Dordrecht, Den Bosch en in Zwolle

Of je nu een activiteit zoekt met vrienden, familie of collega's, een ontmoetingsreis met
B-around is altijd bijzonder. Je ontmoet bijzondere bewoners op plekken waar je anders misschien niet zo snel zou komen.

B-around is een ijzersterk maar eenvoudig concept. Je komt thuis in het atelier of werkplaats van een Bredanaar met een verhaal. Je hebt drie kwartier de tijd voor een goed gesprek met je gastheer of -vrouw. Vraag alles wat je weten wilt en ga weer verder naar het volgende adres.

voor bedrijven en particulieren

Maak met je afdeling of team een ontmoetingsreis. Als (onderdeel van een) teamdag, themadag of bedrijfsuitje. B-around kan een ingang zijn. Om inspiratie op te doen en mensen te ontmoeten die met een heel andere blik kijken. Voor een maatschappelijk traject, of om de handen zelf uit de mouwen te steken en je betrokkenheid te tonen. De ontmoetingsreizen worden altijd aangepast aan jullie wensen. Lees de recensies van onze tevreden klanten en zie de kracht van een ontmoetingsreis.

Het B-around team

In 2005 richt socioloog An van Dixhoorn B-in motion op vanuit de overtuiging dat alles begint met een ontmoeting met de juiste persoon.
Met B-around zet An de persoonlijke ontmoetingen in als een unieke manier om een stad door de ogen van haar bewoners te ontdekken. De kracht van onverwachte ontmoetingen maakt B-around tot een ijzersterk concept. 
De basis van het werk van An ligt in de community-building projecten die ze in Nicaragua opzette. De beste dingen uit verschillende werelden koppelen en vernieuwing stimuleren. Mensen nieuwsgierig en enthousiast maken voor een andere aanpak of een gedurfde stap. Voor het bedenken, opzetten en uitvoeren van verfrissende creatieve projecten, productiewerk en de communicatie daaromheen ben je bij An aan het juiste adres.

Liesbeth van Well is hoedenmaakster en zo al jaren betrokken bij B-around in Breda. Daarnaast is zij ervaren cultuurmaakster. Documentaires, kunstprojecten, buurtparticipatieprojecten, van alle markten thuis! Met haar oog voor detail en creatieve inzet maakt zij van elke ontmoetingsreis iets bijzonders.

Gaby van der Zee studeerde Talen en Culturen van Latijns-Amerika, maar haar sterke wortels hielden haar uiteindelijk toch op het Eiland van Dordrecht. Er is daar ook zo veel moois te ontdekken! Als journalist kent ze elk hoekje en iedere markante bewoner van de stad. Daarom zijn de ontmoetingsreizen in Dordrecht – van historische binnenstad tot Biesbosch! - bij haar in de beste handen!

Lisette van Schijndel is gedreven coach in Den Bosch. Al haar vrije momenten steekt ze in muziek, theater en de Bossche ruilkring. Niet zo gek dat zij de meest eigenzinnige ontmoetingen in Den Bosch weet te organiseren.
Els Booijink is onze nieuwe contactpersoon in Zwolle. naast haar werkzaamheden als GGZ verpleegkundige altijd benieuwd naar de creatieve passies van mensen. Ga op bezoek in deze mooie oude hanzestad en ontmoet de Zwollenaren!

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda