Not a native Dutch speaker? View our English information.
Bekijk hier de referenties van onze klanten

Wij hebben al vele ontmoetingsreizen mogen organiseren in Breda, en wij zijn blij dat wij zoveel positieve feedback krijgen! Onze reizen laten je verwonderen, shockeren of zelfs emotioneren. Lees alle recensies van onze tevreden reizigers en laat je inspireren voor een eigen uitje of groepsactiviteit!

Ontroerende en inspirerende verhalen gehoord

Wat een gewéldige dag hebben we gehad. Enorm gastvrij ontvangen door iedereen. Mooie, ontroerende en inspirerende verhalen gehoord. Dit vergeten we echt nooit meer. Dank je wel voor de geboden kans hiervoor en voor de prima organisatie.

Lieve groet, ook namens mijn zussen, Loes van Laarhoven.

Een ontmoetingsreis is een uniek concept
We voelden ons meteen op ons gemak in het atelier van Cindy. De ontmoeting ging spontaan en gezellig en wat een bijzondere foto’s! Bij Yvonne thuis was bijzonder, persoonlijk en gezellig! En heerlijk eten! Met Jacques in de toren was erg interessant, veel nieuwe dingen gehoord, tijd tekort… Een ontmoetingsreis is een uniek concept, erg leuk om mensen in hun eigen omgeving te ontmoeten! We hebben ons geen seconde verveeld en nog genoeg om lang over na te praten. Ook leuk om zo nog wat mooie straatjes van de stad te zien. Ga zo door!

Klazina de Bakker
De opzet is geweldig. Het idee geniaal!
Complimenten! We hebben echt mensen `ontmoet`. De opzet is geweldig. Het idee geniaal!

Popkema Steegman, Communicatietraining & -Advies, Westervoort
Een ervaring om nooit te vergeten
Vrijdag 6 februari was een dag om trots op te zijn! Na een heerlijk buffet in de Waalse Kerk zijn we met onze teams uiteen gegaan en hebben we een maatschappelijk verantwoorde activiteit ondernomen die ons nog lang zal heugen. Zo heeft een team flink de handen uit de mouwen gestoken bij stichting Oranjehaeve en een groep demente ouderen een onvergetelijke dansavond bezorgd. Een ander team heeft meegeholpen met een discoavond voor mensen met een verstandelijke handicap. Wat we opmerkelijk vonden was dat ze nooit een discoavond hadden, maar dankzij onze inspanningen kon het wel. Daar werden we wel even stil van. De andere teams hebben geholpen bij theaterwerkplaats Tiuri, zorgboerderij De Beukenhof en bij Stichting Amarant. Na deze noeste arbeid zijn we naar café Binnen gegaan waar we nog tot in de late uurtjes na hebben gepraat over deze geweldige avond. De avond is met trots begonnen en met nog meer trots afgelopen. Trots op wat we deze avond hebben mogen betekenen voor een ander. Een aanrader voor iedereen om eens iets voor een ander te doen, het was een ervaring om nooit te vergeten!

Rabobank Breda
Romantischer kon niet
Romantischer kon niet. Een wandeling door het idyllische Markdal en dan onderweg ontmoetingen met dichteres Pien en daarna met Anneke die alles wist over het natuurgebied en de geschiedenis. Een schitterende wandeling die eindigde boven in de toren van de Grote Kerk bij de stadsbeiaardier. Met een glas champagne!!

Patrick en Marjolijn
Iedereen is er vol lof over
Het was een geweldig programma met bijzondere ontmoetingen. Vooral Hans in de koepel was een hoogtepunt. Bedankt voor de fantastische dag die jullie voor ons hebben georganiseerd. Iedereen is er vol lof over. Jullie kunnen deze weer bijschrijven in jullie successen!

Jeroen Hoevenberg, Finext
Wij zullen deze activiteit zeker aanbevelen
Wij vonden het heel bijzonder om op deze manier Breda te ontdekken. De manier waarop het georganiseerd was is buitengewoon prima: fietsen bij de start klaar, bij het eind weer opgehaald; de tijdsplanning , de plattegrond, de voorinformatie, de planning met leuke eet-en dranktenten bij de start, tussendoor en als afsluiting. Dit liet niets te wensen over. Ook de adressen waren heel bijzonder.

Complimenten voor het originele concept en een goede uitvoering. Succes er verder mee, en wij zullen deze activiteit zeker aanbevelen aan iedereen die een leuk dagje uit wil met anderen.

BD Medical, Erembodegem, België
Alle deelnemers waren onverdeeld enthousiast
Wat een geweldige dag hebben jullie voor ons georganiseerd! Alles liep gesmeerd en de alle deelnemers die we hebben gesproken waren onverdeeld enthousiast. De bezoeken die we hebben mogen brengen waren boeiend, inspirerend en verrassend. We hebben niet alleen veel nieuwe bijzondere mensen leren kennen, maar ook hebben we onze collega’s en onszelf op een andere manier leren kennen. De kracht van jullie concept ligt hierin besloten. Doordat je in een intieme setting met elkaar van gedachten wisselt naar aanleiding van hetgeen een gepassioneerde gastheer/vrouw bereid is te delen, kom je tot gesprekken met een grote betekenis voor de groep en jezelf. Heel mooi!
Mooie gesprekken

We hebben afgelopen zaterdag een leuke dag gehad en mooie gesprekken gevoerd. Een erg origineel concept dat zeker de moeite waard is. Ik heb andere mensen ook al enthousiast kunnen maken om een dergelijke dag bij jou te plannen.

Hartelijke groet, Miranda 

Leuke mensen

We hebben het heel goed gehad zaterdag! Heel leuke mensen en goede gesprekken en we hadden super weer!

R. Geldhof

Voor herhaling vatbaar!

We hebben een hele boeiende  middag gehad, met heel bijzondere mensen. Zeer goed geregeld, onze complimenten. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank voor de organisatie!

Met vriendelijke groet, Leontien

Wat een rijke dag!

Hallo An en Liesbeth, Ontzettend veel dank voor deze onvergetelijke, voedende (letterlijk en figuurlijk) en rijke dag!! Wat een fijne mensen, Heel, heel bijzonder. Na de ontmoeting met Ireen waren onze gesprekken gelijk op een ander niveau, geen gebabbel meer maar échte gesprekken. Marian van de Theesalon moet de vrijwilligerspenning krijgen en het bezoek aan Carola hakte er bij ons allemaal flink in, wát een kanjer van een vrouw! 
Nicolien

Top dag!

Bedankt Liesbeth en An voor deze geweldige dag; na een warm onthaal bij Koffie TenTje hebben we drie bijzondere mensen ontmoet en interessante gesprekken mogen voeren. Het was een TOP dag en voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet, Lia Verkaar

Mooie mensen in hun element!

Het was super, iedereen was heel enthousiast. De dames extra over Ireen en haar kaarten.  Maar ook gelachen bij de banken en bewondering bij vakvrouwe Marlies. Bij de heren maakte Felix de meeste indruk, ook zij hebben erg genoten van hun ontmoetingen. Je hebt t geweldig gedaan, wat een bijzondere mensen. Zo mooi om mensen in hun kracht en element te mogen zien en ervaren.

Dankjewel! Micropulse, Jiri Makkes

 

Een geweldige dag

Beste An, We hebben erg genoten en gelachen. De zangeres was top. Verrassend, mooi. Het bewegen bij Fiola ludiek. Samen met het eten in de Boerenstamppot en daarna stappen maakte het een geweldige dag. 

Vriendelijke groet, Jan de Wit

 

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda