Not a native Dutch speaker? View our English information.

Een dagje uit in Breda kunt u op diverse manieren inrichten. Van winkelen tot een bezoek aan de mooie Grote Kerk, er zijn vele mogelijkheden. Maar die trekpleisters kent iedereen ondertussen wel. Wilt u Breda echt op een unieke manier ontdekken, Laat uw dagje uit dan organiseren door B-around. Al meer dan 10 jaar organiseren wij ontmoetingsreizen door Breda, voor zowel kleine als grote groepen en voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Laat je verwonderen!

Stap in de wereld van een ander tijdens onze ontmoetingsreizen in Breda. Ontmoet markante Bredanaars, ontdek het buitenleven van Breda of maak kennis met andere culturen die Breda rijk is. Elke ontmoetingsreis kan op maat samengesteld worden naar uw wensen en mogelijkheden. Deze wensen kun je direct bij ons aangegeven als je via de website een reservering maakt voor een ontmoetingsreis in Breda.

Maak kennis met Paul bovenin de Grote Toren in Breda, loop rond in het speciale atelier van Rianne of ontdek de wereld vol spiritualiteit en meditatie van Dory. 1 ding is zeker, dit bezoek aan Breda zal je altijd bijblijven.

Schroom niet, vraag wat je wilt en voel je niet beschaamd. Al onze gastadressen vertellen maar al te graag over hun passies en hobby’s.

Hoe ziet een ontmoetingsreis er uit?

B-around organiseert complete ontmoetingsreizen in Breda voor groepen van 2 tot 200 personen, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Denk aan een bedrijfsuitje of een dagje weg met vriendinnen. Een ontmoetingsreis met 3 ontmoetingen duurt ongeveer 4 uur. Op een vooraf afgesproken plek ontmoeten wij elkaar en daar krijg je alle informatie mee. Per fiets of te voet gaan jullie in groepen de reis zelf maken en gaan jullie op bezoek bij de gastadressen. Zij zullen jullie met open armen ontvangen en jullie kennis laten maken met hun cultuur of passie. Ga mee in hun enthousiasme en laat je inspireren. Na alle bezoeken ontmoeten wij elkaar weer op een unieke locatie. Hier kun je onder het genot van een hapje en drankje de unieke indrukken en belevenissen uitwisselen met elkaar.

Dagje uit in Breda

Stel je eigen dagje uit in Breda samen

Het is mogelijk om je eigen dagje uit zelf samen te stellen via onze website. Kies een dag, de grootte van de groep en de ontmoetingen zelf uit. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om fietsen te reserveren en een lunch te organiseren. Maak je keuze en plaats direct je reservering. Wij zullen daarna telefonisch contact met je opnemen om de ontmoetingsreis door te spreken.

Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €35 per persoon. Daarvoor krijg je een unieke belevenis die je nooit meer zal vergeten!

Direct reserveren? Klik hier

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda