Not a native Dutch speaker? View our English information.

Een dagje uit in Den Bosch is ideaal om de stad te verkennen, zoals het centrum en de Sint-Janskathedraal. Wilt u Den Bosch eens op een bijzondere manier ontdekken? Laat dan uw dagje uit organiseren door B-around. Wij organiseren al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Den Bosch. Maak kennis met de inwoners van Den Bosch en laat je verbazen en verwonderen. Door velen jaren ervaring kunnen wij zeggen dat een ontmoetingsreis van b-around een ervaring wordt om nooit meer te vergeten!

Ontdek, verwonder en ervaar Den Bosch

Den Bosch is een rijke culturele stad. Leer deze prachtige stad op een unieke manier kennen tijdens een ontmoetingsreis, georganiseerd door B-around. Maak kennis met markante Bosschenaren of geniet van lekker eten en drinken op een unieke plek. Geen enkele ontmoetingsreis is hetzelfde. Laat je verwonderen, verrassen en ook overdonderen door de unieke en passievolle verhalen van onze gastadressen. 

Maak kennis met Maria. Zij woont in een unieke bolwoning die ze graag aan je wil laten zien. Rij rond in een unieke, ouderwetse bus of laat je instrumenteel verrassen en leer ukelele spelen met Andre. Hij zorgt ervoor dat je binnen een half uur een heel nummer kunt spelen! Ga tijdens je ontmoetingsreis per fiets op pad en ontdek al deze leuke en unieke ontmoetingen.

Schroom niet, vraag wat je wilt en voel je niet beschaamd. Al onze gastadressen zijn uitermate gepassioneerd en vertellen maar al te graag over hun passies en hobby’s.

Hoe ziet een ontmoetingsreis er uit?

B-around organiseert ontmoetingsreizen voor groepen van 2 tot 200 personen, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Denk aan een teambuilding activiteit of een dagje weg met vriendinnen. Een ontmoetingsreis met 3 ontmoetingen duurt ongeveer 4 uur. We ontmoeten elkaar op de afgesproken plek in Den Bosch, waar je de instructies en reispapieren krijgt overhandigd. Vanuit daar ga je per fiets of te voet beginnen aan de ontmoetingsreis door Den Bosch. Ben je met een grote groep, dan zal deze in kleinere groepen ingedeeld worden. Na de ontmoetingen zien we elkaar weer op een vooraf afgesproken plek, waar jullie alle ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Een perfect einde van een mooi dagje uit.

Dagje uit in Den Bosch

Stel je eigen ontmoetingsreis samen

Het is mogelijk om je eigen ontmoetingsreis zelf samen te stellen. Via onze reserveringsmodule kun je een datum, tijdstip en groepsgrootte selecteren. Daarna kun je je voorkeuren aangeven en eventueel kiezen voor een fiets of een verzorgde lunch. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €35 per persoon. 

Dus ben jij geïnteresseerd in een ontmoetingsreis van B-around en ben je klaar om Den Bosch op een compleet andere manier te ontdekken? Al velen zijn je voor gegaan en zeggen stuk voor stuk dat ze een unieke ervaring hebben beleefd die ze nooit meer vergeten. 

Direct reserveren? Klik hier

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda