Not a native Dutch speaker? View our English information.

Een dagje uit in Dordrecht kan op allerlei manieren ingevuld worden. Van een mooie stadswandeling tot aan een bezoek aan het Dordrechts museum. Deze activiteiten kent iedereen. Wilt u een echt dagje uit in Dordrecht dat u nog lang bij zal blijven? Ga dan op reis met B-around!

Ontmoet, ontdek en beleef Dordrecht

Dordrecht is een stad met veel historie. Een ideale stad om echt kennis te maken met de inwoners die er geboren en getogen zijn. Beleef een dagje Dordrecht op een unieke manier en laat je verrassen, verwonderen of zelfs overdonderen. Ontmoet markante Dordtenaren, treed in de wereld van de spiritualiteit of maak kennis met het mooie en unieke buitenleven van Dordrecht.

Maak kennis met Yvonne en de Keltische wereld vol mythes, droom weg bij de prachtige klanken van het bijzondere Bach-orgel van Cor of wordt verwend met de lekkere Oosterse lekkernijen van Karima. Dit dagje in Dordrecht zal u nooit meer vergeten.

Schroom niet, vraag wat je wilt en voel je niet beschaamd. Al onze gastadressen vertellen maar al te graag over hun passies en hobby’s.

Hoe ziet een ontmoetingsreis er uit?

B-around organiseert dagjes in Dordrecht voor groepen van 2 tot 200 personen, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Denk aan een groepsuitje of een dagje weg met vrienden. Een ontmoetingsreis met 3 ontmoetingen duurt ongeveer 4 uur. Voordat jullie op reis gaan, spreken we af op een prachtige, unieke plek in Dordrecht. Hier krijgen jullie alle informatie en papieren. Na een lekker drankje is het tijd om op pad te gaan. Indien de groep erg groot is, zal deze in kleinere groepen verdeeld worden. De route zal te voet of per fiets afgelegd worden en na alle ontmoetingen en indrukken zien wij elkaar weer op een mooie plek in Dordrecht. Hier hebben jullie genoeg tijd om alle ervaringen, indrukken en impressies met elkaar uit te wisselen.

dagje uit in dordrecht

Stel je eigen dagje uit in Dordrecht samen

Het is mogelijk om je eigen ontmoetingsreis zelf samen te stellen. Via onze reserveringsmodule op de website kun je een datum, tijdstip en groepsselectie selecteren. Daarna kun je je eigen dagje in Dordrecht samenstellen. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €35 per persoon.

Direct reserveren? Klik hier

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda