Not a native Dutch speaker? View our English information.

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens je dagje weg in Breda? Ga met je gezelschap op ontmoetingsreis! B-around organiseert al sinds 10 jaar ontmoetingsreizen in Breda, waarbij onze reizigers niet alleen kennis maken met de stad, maar ook met haar inwoners. Ga op bezoek bij de mensen thuis, laat je inspireren door hun passies en laat je meenemen in hun wereld. Laat je verbazen en doe nieuwe ideeën op. Een dagje weg in Breda wat je niet snel meer vergeet!

Een uniek dagje weg in Breda

Een ontmoetingreis van B-around begint op een unieke plek in Breda. Hier ontmoeten wij elkaar en onder het genot van een hapje en een drankje wordt uitgelegd hoe de reis in zijn werk gaat. Na het uitdelen van de reisdocumenten gaan jullie op pad! In kleine groepen kom je op verschillende adressen. Aan het eind sluit je samen af, waar je heel wat met elkaar te bespreken zult hebben!

Ontdek de mooiste kunst in Breda

Naast het organiseren van een ontmoetingsreis kunnen wij ook een leuke kunstroute door Breda verzorgen! Tijdens de kunstroute kom je langs de diverse verborgen schatten van de stad Breda. We beginnen met een drankje met iets lekkers, waarna jullie onder begeleiding van een kunstenaar anderhalf uur kunst in de openbare ruimte gaan ontdekken. Laat je verbazen wat Breda aan kunsthistorie te bieden heeft en ontdek deze prachtige stad.

Interesse in een kunstroute door Breda?
De kunstroute kan hier direct online gereserveerd worden.

Dagje weg in Breda

Reserveer je ontmoetingsreis direct online

De ontmoetingsreis in Breda kun je direct online reserveren. In 4 makkelijke stappen kun je je eigen ontmoetingsreis samenstellen:

  1. Kies de gewenste datum en het dagdeel
  2. Kies de groepsgrootte
  3. Geef het aantal ontmoetingen aan, waarbij je ook een voorkeur voor de ontmoetingen aan ons door kan geven
  4. Geef je gegevens door

Nadat de reservering bevestigd is, gaan wij voor je aan de slag om een uniek dagje uit in Breda te gaan organiseren! Wij zullen persoonlijk contact met je houden voor verdere details en het bespreken van de ontmoetingsreis.

De ontmoetingsreis in Breda kan hier direct online gereserveerd worden.

Wij verwelkomen je graag in Breda en wij garanderen dat dit een ervaring wordt die je niet meer zult vergeten!

Ga op ontmoetingsreis!

Een ontmoetingsreis in Breda kun je gemakkelijk online reserveren. In 4 simpele stappen kun je de datum, de groepsgrootte en ontmoetingen aangeven. Na het bevestigen gaan wij voor je aan de slag om het ultieme dagje weg in Breda te organiseren!

Direct reserveren
Markante Bredanaars

Bekende en onbekende Bredanaars met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Kunstroute

De verhalen achter kunst in de openbare ruimte

Lees meer
Kunst en cultuur

Ontmoet beeldend kunstenaars, muzikanten, filmmakers, dansers, fotografen en couturiers uit Breda.

Lees meer

Dagje weg in Breda? Ga op ontmoetingsreis!

B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Breda. Al jarenlang laten wij mensen kennis maken met de stad en haar inwoners, en laten wij ze verbazen, verwonderen en zelfs shockeren. Maar ook nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten worden opgedaan, en mensen maken kennis met nieuwe culturen en inspiraties.

 

Een dagje weg in Breda organiseren wij al vanaf 2 personen, tot een groepsgrootte van maximaal 200 personen.

Direct reserveren Hoe werkt het?
  • Wat een rijke dag!

    Hallo An en Liesbeth, Ontzettend veel dank voor deze onvergetelijke, voedende (letterlijk en figuurlijk) en rijke dag!! Wat een fijne mensen, Heel,...

  • Ontroerende en inspirerende verhalen gehoord

    Wat een gewéldige dag hebben we gehad. Enorm gastvrij ontvangen door iedereen. Mooie, ontroerende en inspirerende verhalen gehoord. Dit verg...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda