Not a native Dutch speaker? View our English information.

Wil je een dagje weg in Den Bosch? Ga met je gezelschap op ontmoetingsreis! Tijdens een ontmoetingsreis maak je op een unieke manier kennis met Den Bosch en haar inwoners. Je gaat bij mensen thuis op bezoek, die je met liefde en plezier vertellen over hun passie en je meenemen in hun wereld. Het zal een dagje in Den Bosch worden dat je niet meer snel zult vergeten!

Een uniek dagje in Den Bosch

Een ontmoetingreis van B-around begint op een unieke plek in Den Bosch. Hier komen wij samen en zal, onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers, de reis uitgelegd worden. Na de uitleg ontvangen jullie de reisdocumenten en gaan jullie op reis door Den Bosch! In kleine groepen gaan jullie naar de verschillende adressen in Den Bosch. Je komt zelf op verschillende adressen in Den Bosch. En aan het eind kom je weer samen met de hele groep. Met alle indrukken die je hebt meegekregen de gehele dag weten wij zeker dat je elkaar veel te vertellen hebt! Misschien heb je door de invloeden een nieuwe kant van je zelf ontdekt, doe je nieuwe ideeën op of heb je simpelweg gewoon een leuke dag gehad!  

dagje weg in den bosch

Reserveer je ontmoetingsreis direct online

De ontmoetingsreis in Den Bosch kun je direct online reserveren. In 4 makkelijke stappen kun je je eigen ontmoetingsreis samenstellen:

  1. Kies de gewenste datum en het dagdeel
  2. Kies de groepsgrootte
  3. Geef het aantal ontmoetingen aan, waarbij je ook een voorkeur voor de ontmoetingen aan ons door kan geven
  4. Geef je gegevens door

Nadat de reservering bevestigd is, gaan wij voor je aan de slag om een uniek dagje uit in Den Bosch te gaan organiseren! Wij zullen persoonlijk contact met je houden voor verdere details en het bespreken van de ontmoetingsreis.

De ontmoetingsreis in Den Bosch kan hier direct online gereserveerd worden.

Wij verwelkomen je graag in Den Bosch en garanderen je dat je een ontmoetingsreisje in Den Bosch niet snel zult vergeten!

Ga op ontmoetingsreis!

Het reserveren van een ontmoetingsreis is erg makkelijk. Volg de 4 simpele stappen op onze reserveringspagina. Nadat deze bevestigd zijn gaan wij voor je aan de slag!

Direct reserveren
Markante Boschenaren

Bekende of onbekende Bosschenaren met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Buitenleven

Ontdek de natuur en het buitenleven van Den Bosch.

Lees meer

Dagje weg in Den Bosch? Ga mee op ontmoetingsreis!

B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Den Bosch. Vele groepen hebben in deze tijd al kennis gemaakt met al het moois wat Den Bosch en haar inwoners te bieden hebben. Zo hebben ze kennis gemaakt met nieuwe culturen, spiritualiteit en de passies van markante Bosschenaren. Vele nieuwe ideeën en frisse inzichten zijn opgedaan.

Maak ook kennis met Den Bosch en ga met ons mee op ontmoetingsreus! Een dagje weg in Den Bosch organiseren wij al vanaf 2 personen, tot een groepsgrootte van maximaal 200 personen.

Direct reserveren Hoe werkt het?
  • Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten

    De organisatie van B-around heeft ons erg verrast! We zijn enorm gastvrij ontvangen door Lisette in een prachtige antiekwinkel in een zijstraat van...

  • Wat een geweldig dagje uit!

    Wij hebben een geweldig dagje uit in Den Bosch gehad! Na een gezellige borrel hebben we een mooie wandeling gemaakt door kleine straatjes en pitore...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda