Not a native Dutch speaker? View our English information.

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens je dagje weg in Dordrecht? Ga met je gezelschap op ontmoetingsreis! B-around organiseert al ruim 10 jaar ontmoetingsreizen in Dordrecht, waarbij onze reizigers niet alleen kennis maken met de stad en haar monumenten, maar ook met haar inwoners. Ga op bezoek bij de bewoners thuis, laat je inspireren door hun hobby's en passies en laat je meenemen in hun wereld. Laat je verbazen of verbijsteren en doe nieuwe ideeën op. Het zal een dagje weg in Dordrecht worden dat je niet meer vergeet!

Een uniek dagje in Dordrecht

Een ontmoetingreis van B-around begint op een unieke plek in Dordrecht. Hier ontmoeten we elkaar en leggen we uit wat de bedoeling is, onder het genot van een drankje en iets lekkers. Dan ontvangen jullie de reisdocumenten en gaan jullie op reis door Dordrecht! In kleine groepen gaan jullie naar de verschillende adressen,  Jullie sluiten af op een locatie die we samen afgestemd hebben Hier kunnen jullie nog nagenieten van de dag en ervaringen uitwisselen. Het zal voor iedereen een ervaring zijn die je niet zo gauw vergeet!

dagje weg in dordrecht

Reserveer je ontmoetingsreis direct online

De ontmoetingsreis in Dordrecht kun je direct online reserveren. In 4 makkelijke stappen kun je je eigen ontmoetingsreis samenstellen:

  1. Kies de gewenste datum en het dagdeel
  2. Kies de groepsgrootte
  3. Geef het aantal ontmoetingen aan, waarbij je ook een voorkeur voor de ontmoetingen aan ons door kan geven
  4. Geef je gegevens door

Nadat de reservering bevestigd is, gaan wij voor je aan de slag om een uniek dagje uit in Dordrecht te gaan organiseren! Wij zullen persoonlijk contact met je houden voor verdere details en het bespreken van de ontmoetingsreis.

De ontmoetingsreis in Dordrecht kan hier direct online gereserveerd worden.

Wij verwelkomen je graag in Dordrecht en wij garanderen dat dit een ervaring wordt die je nooit meer zal vergeten!

Ga op ontmoetingsreis!

Het reserveren van een ontmoetingsreis in Dordrecht is erg makkelijk. Volg de 4 stappen op onze reserverings pagina, bevestig deze gegevens en wij gaan direct voor je aan de slag!

Direct reserveren
Markante Dordtenaren

Bekende en onbekende Dordtenaren met een grote passie waar ze graag over vertellen.

Lees meer
Alles tussen hemel en aarde

Laat je verrassen door een goed gesprek of verdieping.

Lees meer
Andere culturen

Maak kennis met andere culturen in Dordrecht.

Lees meer

Dagje weg in Dordrecht? Ga mee op ontmoetingsreis!

B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Dordrecht. Vele groepen hebben in deze tijd al kennis gemaakt met al het moois wat Dordrecht en haar inwoners te bieden hebben. Zo hebben ze kennis gemaakt met nieuwe culturen, spiritualiteit en de passies van markante Dordtenaren. Vele nieuwe ideeën en frisse inzichten zijn opgedaan.

 

Maak ook kennis met Dordrecht en ga met ons mee op ontmoetingsreus! Een dagje weg in Dordrecht organiseren wij al vanaf 2 personen, tot een groepsgrootte van maximaal 200 personen.

Direct reserveren Hoe werkt het?
  • Wat hebben wij genoten

    Wat hebben wij genoten; van jouw ontvangst, van de ontmoetingen, je verrassingen, de aandacht voor alles, het welkom, kortom alles! Dank daarvoor, ...

  • Venetiaans Dordrecht

    Hoi An, Wij hebben een topdag gehad. Harry kon met smaak vertellen over zijn pop-up boeken. We hebben nog een bezoek gebracht aan Vicino Sei, ...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda