Not a native Dutch speaker? View our English information.

B-around organiseert al ruim 10 jaar eigenzinnige ontmoetingsreizen in Den Bosch, Breda en Dordrecht. Of je nu bij een markante Boschenaar thuis komt bij een kunstenaar in het atelier of de werkplaats van een ambachtsman, je openstellen voor de ideeën van een ander doet je altijd goed. 

Dagje uit in Den Bosch met je collega's, vrienden of familie

Of je nu een activiteit zoekt met vrienden, familie of collega's, een ontmoetingsreis met
B-around is altijd bijzonder. Je ontmoet bijzondere bewoners op plekken waar je anders misschien niet zo snel zou komen.

B-around is een ijzersterk maar eenvoudig concept. Je komt thuis in het atelier of werkplaats van een Boschenaar met een verhaal. Je hebt drie kwartier de tijd voor een goed gesprek met je gastheer of -vrouw. Vraag alles wat je weten wilt en ga weer verder naar het volgende adres.

Ons team

In 2005 richt socioloog An van Dixhoorn B-in motion op vanuit de overtuiging dat alles begint met een ontmoeting met de juiste persoon. B-in motion organiseert ontmoetingen op grote schaal, bij evenementen, en buurtparticipatie projecten.

Met B-around zet An de persoonlijke ontmoetingen in als een unieke manier om een stad door de ogen van haar bewoners te ontdekken. De passie voor onverwachte ontmoetingen en de kracht hiervan maakt B-around tot ijzersterk concept. 
De basis van het werk van An ligt in de community-building projecten die ze in Nicaragua opzette. De beste dingen uit verschillende werelden koppelen en vernieuwing stimuleren. Mensen nieuwsgierig en enthousiast maken voor een andere aanpak of een gedurfde stap. Voor het bedenken, opzetten en uitvoeren van verfrissende creatieve projecten, productiewerk en de communicatie daaromheen ben je bij An aan het juiste adres. 

Lisette van Schijndel is gedreven coach in Den Bosch. Al haar vrije momenten steekt ze in muziek, theater en de Bossche ruilkring. Niet zo gek dat zij de meest eigenzinnige ontmoetingen in Den Bosch weet te organiseren.

Liesbeth van Well is hoedenmaakster en zo al jaren betrokken bij B-around in Breda. Daarnaast is zij ervaren cultuurmaakster. Documentaires, kunstprojecten, buurtparticipatieprojecten, van alle markten thuis! Met haar oog voor detail en creatieve inzet maakt zij van elke ontmoetingsreis iets bijzonders.

Gaby van der Zee studeerde Talen en Culturen van Latijns-Amerika, maar haar sterke wortels hielden haar uiteindelijk toch op het Eiland van Dordrecht. Er is daar ook zo veel moois te ontdekken! Als journalist kent ze elk hoekje en iedere markante bewoner van de stad. Daarom zijn de ontmoetingsreizen in Dordrecht – van historische binnenstad tot Biesbosch! - bij haar in de beste handen!

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda