Not a native Dutch speaker? View our English information.
Referenties van ontmoetingsreizen in Den Bosch

Den Bosch is een ideale stad voor een ontmoetingsreis, en wij zijn blij dat wij zoveel positieve feedback krijgen! De geweldige verhalen die wij van de bezoekers horen hebben wij op deze pagina geplaatst. Laat je meenemen in hun verhalen en zie waarom een ontmoetingsreis zo leuk en inspirerend kan zijn!

Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten

De organisatie van B-around heeft ons erg verrast! We zijn enorm gastvrij ontvangen door Lisette in een prachtige antiekwinkel in een zijstraat van het centrum van Den Bosch. Hier werden wij verwelkomd met een heerlijke lunch van diverse broodjes en soep. Erg netjes verzorgd!

Na deze heerlijke lunch zijn wij per fiets verder gegaan en hebben wij een enorm gezellig en enerverende middag gehad. Van het leren spelen op een ukelele, het bezoeken van de unieke bolwoningen in Den Bosch tot aan een ritje in een unieke, ouderwetse bus. We hebben mooie mensen ontmoet, hun unieke verhalen aangehoord, veel gelachen en soms met verbazing hun verhalen aangehoord.

Een prachtige fietstocht, markante Bosschenaren en een unieke ervaring rijker. Bedankt voor de organisatie van ons bedrijfsuitje. We hebben met zijn alle erg genoten en Den Bosch op een unieke manier leren kennen!

Remco van Meel
RB-Media Internet Solutions

Wat een geweldig dagje uit!

Wij hebben een geweldig dagje uit in Den Bosch gehad! Na een gezellige borrel hebben we een mooie wandeling gemaakt door kleine straatjes en pitoreske gebouwen van Den Bosch en de ontmoetingen waren allemaal erg interessant. Nooit gedacht dat er zulke leuke mensen in Den Bosch woonden!

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda