Not a native Dutch speaker? View our English information.

Laat je verrassen door de verborgen schoonheid van Dordrecht! B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in deze historische stad. Of het nu gaat om een kleine groepsactiviteit, een bedrijfsuitje of dagje uit in Dordrecht, wij zorgen voor een dag die je niet gauw zult vergeten!

Een ontmoetingsreis in en om Dordrecht is dé manier om deze stad op een unieke manier te ontdekken. Je komt bij mensen in huis die je normaal gesproken niet zomaar tegenkomt. Markante Dordtenaren, kunstenaars en spirituele figuren vertellen je graag hun persoonlijk verhaal. Laat je meenemen in een wereld vol passie en ontdek wat je daar zelf van vindt!

Een bedrijfsuitje in Dordrecht

Een groepsactiviteit voor het hele bedrijf? Onze ontmoetingsreizen zijn ideaal voor het opdoen van inspiratie en nieuwe ervaringen. Ontmoet bijzondere Dordtenaren midden in het oude centrum of juist in het mooie buitengebied van Dordrecht. De ontmoetingsreizen worden altijd aangepast aan jullie wensen.

Een ontmoetingsreis met drie ontmoetingen, een check in en pauze duurt ruim vier uur. Je start en eindigt samen met de groep. Je gaat altijd in kleine groepen van maximaal 6 personen op stap. Voor vertrek ontvang je van ons gedetailleerde informatie over de adressen waar jullie worden verwacht, persoonlijke tickets en een plattegrond. Vanaf dan ga je zelf op weg naar het eerste adres. Onze gastadressen heten je welkom en nemen je mee in hun wereld. Vraag wat je wilt, ze vertellen graag over hun passie!

Ons team

In 2005 richt socioloog An van Dixhoorn B-in motion op vanuit de overtuiging dat alles begint met een ontmoeting met de juiste persoon. De passie voor onverwachte ontmoetingen en de kracht hiervan maakt B-around tot een uniek en ijzersterk concept.

Liesbeth van Well is hoedenmaakster en zo al jaren betrokken bij B-around in Breda. Daarnaast is zij ervaren cultuurmaakster. Documentaires, kunstprojecten, buurtparticipatieprojecten, van alle markten thuis! Met haar oog voor detail en creatieve inzet maakt zij van elke ontmoetingsreis iets bijzonders.

Gaby van der Zee studeerde Talen en Culturen van Latijns-Amerika, maar haar sterke wortels hielden haar uiteindelijk toch op het Eiland van Dordrecht. Er is daar ook zo veel moois te ontdekken! Als journalist kent ze elk hoekje en iedere markante bewoner van de stad. Daarom zijn de ontmoetingsreizen in Dordrecht – van historische binnenstad tot Biesbosch! - bij haar in de beste handen!

Lisette van Schijndel is gedreven coach in Den Bosch. Al haar vrije momenten steekt ze in muziek, theater en de Bossche ruilkring. Niet zo gek dat zij de meest eigenzinnige ontmoetingen in Den Bosch weet te organiseren.

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda