Not a native Dutch speaker? View our English information.
Referenties van onze klanten

Wij organiseren al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen en dagjes uit in Dordrecht. Onze klanten willen je graag hun ervaringen en verhalen vertellen. Laat je inspireren en lees waarom je voor je bedrijfsuitje of vriendenuitje bij B-around moet zijn!

Alles klopte tot in de puntjes
Alles klopte tot in de puntjes. Ook vooraf heldere communicatie en betrokkenheid. We zijn hier bijzonder tevreden over! Er werd ook meegedacht: het nabrengen van 4 paraplu’s met het oog op het onvoorzien slechte weer duidde op net dat beetje extra service dat het verschil maakt.

Jan Vingerhoets
Wat hebben wij genoten
Wat hebben wij genoten; van jouw ontvangst, van de ontmoetingen, je verrassingen, de aandacht voor alles, het welkom, kortom alles! Dank daarvoor, het maakte het veel meer dan een goed uitgevoerde boeking bij een buro. Mocht je er iets voor voelen je werkgebied uit te breiden naar Leiden (en dat raden we natuurlijk aan!) dan zijn we je graag tot hulp.

Gea en Monique
Het was top gisteren
Het was top gisteren! Mooie locatie, gastvrij ontvangst, reisdocumenten mooi verzorgd! Mijn collega's waren zeer goed te spreken over de ontmoetingen.

Wij zijn weer terug van een onvergetelijke ontmoetingsreis. Het was een schot in de roos en ons gezin heeft het als heel positief ervaren. Omdat wij het met elkaar beleefd hebben heeft het als een rode draad door ons weekend heen gelopen. We hebben heel wat 'o ja en toen zei hij/zij dit of dat, of heb jij dat ook gezien? - momenten' gehad nadat we weer terug waren. Opvallend was ook dat binnen ons gezin de een bij de eerste ontmoeting nog wel een uurtje had willen blijven en de ander had dat weer bij een andere ontmoeting; hieruit blijkt ook de verschillende interesses en dat maakte het tot een veelkleurig mooi evenement.

Joke Vis
Wat een memorabele dag!

Elk jaar proberen we onze teamdag op een zo`n leuk, spannend en memorabel mogelijke manier door te brengen. Dit jaar is dit volledig gelukt door de ontmoetingstocht door Dordrecht te doen. Zonder in detail te gaan wat we precies gezien en beleefd hebben, kan ik zeggen dat het nog steeds het gesprek van de dag is.

Jan Riper, PI Dordrecht

Complimenten en warm aanbevolen

De ontmoetingen waren spraakmakend, divers, uniek, leuk, wetenswaardig, maar vooral bijzonder qua samenstelling. De wandelingen tussen de bezoeken werkten ontspannend. De gehele dag is door B_in Motion samengesteld waarbij netjes rekening is gehouden met ons te besteden budget. Echt maatwerk dus! Wij hebben een bijzondere prettige herinnering overgehouden aan deze dag. Complimenten en warm aanbevolen!

De tijd vloog voorbij!

We lieten ons verrassen door B-around en allen waren we het er over eens dat het echt de moeite waard was.  Erg leuk dat we bij totaal verschillende mensen op bezoek konden.

Vriendengroep Somer

Een heel mooie ervaring

Samengevat hebben wij deze ontmoetingsreis als bijzonder ervaren. We hebben gevraagd en geluisterd, wij hebben ons verwonderd en zijn even met elkaar in werelden gestapt waar we nog niet geweest waren. Kortom een mooie ervaring die bij ons gezin paste en waaraan wij hele fijne herinneringen zullen bewaren. Hartelijk dank voor de plezierige samenwerking!

Top geregeld!

Hoi Gaby, nog bedankt voor het regelen van een hele leuke dag!! Iedereen vond het een top dag. Alles verliep heel soepel. De workshop, de ontmoetingen, de boottocht, alles was helemaal super! Groetjes, Janetta & Eva, Het Officierscasino, Bergen op Zoom. 23 juni 2017

Venetiaans Dordrecht

Hoi An, Wij hebben een topdag gehad. Harry kon met smaak vertellen over zijn pop-up boeken. We hebben nog een bezoek gebracht aan Vicino Sei, waar we heel vriendelijk werden ontvangen door Janou. Het varen op de sloep van Elio Barone was fantastisch. Hij liet ons Dordrecht heel enthousiast op ‘Venetiaanse’ wijze ervaren. In plaats van drie kwartier heeft hij anderhalf uur met ons gevaren omdat mijn moeder niet te hard wilde en hij ons toch alles wilde laten zien. Ontzettend lief. Het was allemaal perfect geweest en top geregeld. Groetjes, Fleur

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda