Not a native Dutch speaker? View our English information.

Wil je een groepsuitje in Breda gaan houden, maar wil je niet de standaard routes of touristische attracties van Breda ontdekken? Ga dan op ontdekkingsreis door Breda met B-around! Wij maken van elk groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of vriendentrip een dag om nooit meer te vergeten. 

Ontmoet de inwoners van Breda

De enige echte manier om Breda te ontdekken tijdens een groepsreis is door kennis te maken met de inwoners. Breda heeft zoveel mooie culturen en kunst te bieden en wij willen je hier graag kennis mee laten maken.

Te voet of per fiets gaat je uitje in Breda beginnen. In kleine groepen reis je naar de gastadressen waar je kennis maakt met de inwoners van Breda. Allemaal met verschillende achtergronden, culturen en interesses. Laat je verrassen, verbazen of zelfs raken door hun verhalen en passies.

Maak kennis met markante Bredanaars die je vol passie en overtuiging over hun hobbies en passies willen vertellen, of maak kennis met een nieuwe cultuur of spiritualiteit. Sta open voor nieuwe inzichten en stap met een frisse blik naar binnen. De inwoners zullen je zeer gastvrij ontvangen.

De kunstroute van Breda

Wil je de mooiste plekjes van Breda ontdekken die je normaal gesproken nooit zou zien? Maak dan tijdens je uitje in Breda een kunstroute langs alle onontdekte pracht en praal! Deze kunstroute duurt 1,5 uur en zal begeleid worden door onze gids. De kunstroute zal je blijven herinneren en is een leuke activiteit voor een groepsuitje! 

Dit arrangement , inclusief een drankje en wat lekkers, bieden wij aan voor € 15,00 pp.

Kunstroute reserveren? Klik hier

Groepsuitje in Breda

Organiseer je eigen groepsreis in Breda

Via onze website kun je in 4 simpele stappen gemakkelijk je eigen groepsreis samenstellen.

  1. Kies het dagdeel
  2. Kies de groepsgrootte
  3. Stel je groepsreis samen door de ontmoetingen te kiezen, en eventueel een lunch of fietsverhuur
  4. Vul je gegevens in

Zodra wij je gegevens hebben ontvangen gaan wij voor je aan de slag! Dus stel nu je eigen groepsuitje samen. Wij hebben er al zin in! 

Klik hier om je eigen groepsreis in Breda samen te stellen

Je eigen groepsuitje

Via onze website kun je je eigen groepsuitje direct samenstellen en reserveren. Kies het dagdeel en de groepsgrootte. Dan kun je aangeven welke ontmoetingen je wilt hebben tijdens het groepsuitje. Ook is er een mogelijkheid om de fietsen en de lunch door ons te laten organiseren.

Direct reserveren
Markante Bredanaars

Bekende en onbekende Bredanaars met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Kunst en cultuur

Ontmoet beeldend kunstenaars, muzikanten, filmmakers, dansers, fotografen en couturiers uit Breda.

Lees meer
Kunstroute

De verhalen achter kunst in de openbare ruimte

Lees meer

Groepsuitje in Breda

De mensen van B-around organiseren al meer dan 10 jaar inspirerende groepsuitjes in Breda. Wij maken van elk groepsuitje een geweldige dag om nooit meer te vergeten.

 

Ontmoet de bijzondere inwoners van Breda tijdens een groepsuitje van B-around. Maak kennis met ze en geniet van de gastvrijheid van deze Bredanaars. Neem een kijkje in hun wereld en laat je meevoeren in hun hobby of passie. Misschien ben je aangenaam verrast, verbaasd of geschokt. Grijp je kans, kom los en krijg frisse ideeën! De groepsuitjes zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Nu reserveren Hoe werkt het?
  • Leuke mensen

    We hebben het heel goed gehad zaterdag! Heel leuke mensen en goede gesprekken en we hadden super weer! R. Geldhof

  • Iedereen is er vol lof over

    Het was een geweldig programma met bijzondere ontmoetingen. Vooral Hans in de koepel was een hoogtepunt. Bedankt voor de fantastische dag die julli...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda