Not a native Dutch speaker? View our English information.

Wil je met vrienden, familie of kennissen een groepsuitje in Den Bosch gaan maken, maar heb je de "standaard" toeristische attracties wel gezien? Laat je groepsuitje dan organiseren door het team van B-around ontmoetingsreizen. Wij maken van jullie groepsuitje een ervaring om nooit meer te vergeten. Laat je verrassen, verwonderen en zelfs shockeren!

Ontdek Den Bosch en haar inwoners

Wij willen je den Bosch écht laten leren kennen. En hoe kan dat beter dan via de inwoners van deze prachtige hoofdstad van Brabant? Tijdens je groepsuitje ga je op ontdekkingsreis door de stad per fiets of te voet, en heb je diverse ontmoetingen bij mensen thuis. Deze mensen zijn ontzettend gastvrij en willen je met alle plezier hun passie of hobby met je delen. Deze markante Bosschenaren zijn trots op hun stad en laten dat graag aan je zien.

Wat is een ontmoetingsreis?

Een ontmoetingsreis brengt je op plekken en bij mensen die je anders nooit had gezien of ontmoet. Je maakt kennis met de culturen en passies die de Bosschenaren hebben en die de stad zo rijk aan kunst en cultuur maken. Een voorbeeld van een ontmoetingsreis met 3 ontmoetingen kan zijn:

13.30 Check-in met een drankje en iets lekkers op een markante locatie in de stad.
Hier ontvang je van ons je reisdocumenten, toelichting en eventueel je fietsen.
14.30 Laat je inspireren bij kunstenares Marieke.
Marieke heet je welkom in haar wel heel bijzondere woning. En... ze brengt geluk, ja echt!
15.30 Verbaas je bij Yargo.
Yargo is een markante Bosschenaar. Hij trakteert jullie op een kleine voorstelling bij hem thuis.
16.30 Pauze. We suggereren een leuk plekje in de stad.
17.30 Speel ukelele met Andre.
Andre is muzikant en heeft behoorlijk wat ukeleles in huis! Vol passie laat hij je horen hoe ze klinken en voor je het weet zitten jullie samen muziek te maken.
18.30 Afsluiting.
Als je wilt, borrelen of dineren op een markante locatie.

Kunstroute in Den Bosch

Ontdek de prachtige kunstwerken die Den Bosch rijk is, en die je normaal gesproken nooit zou zien. Na het nuttigen van een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers op een markante locatie in Den Bosch, gaan jullie samen met een gids 1,5 uur op pad om deze kunstwerken te ontdekken. Afsluitend kunnen jullie lekker van een drankje genieten op een zeer speciale locatie.

Dit arrangement bieden wij aan voor € 15,00 pp.

Interesse in een kunstroute door Den Bosch?
Maak een reservering online via ons reserveringssysteem.

groepsuitje in den bosch

Tarieven

Een groepsuitje organiseren wij van 2 tot 200 personen, en is inclusief een welkomstdrankje en iets lekkers. Alle onderstaande prijzen zijn incl. BTW.

2 ontmoetingen (3 uur)    3 ontmoetingen (4 tot 5 uur)
5-50 personen € 50,00 p.p.    5-50 personen € 57,50 p.p.
> 50 personen € 45,00 p.p.    > 50 personen € 52,50 p.p.

Interesse in een groepsuitje van B-around?
Maak een reservering online via ons reserveringssysteem.

Je eigen groepsuitje

Je groepsuitje in Den Bosch kun je gemakkelijk zelf samenstellen in 4 stappen. Kies het dagdeel en daarna de groepsgrootte. Maak een selectie van de ontmoetingen die je wilt en laat je gegevens achter. Wij gaan dan voor je aan de slag!

Nu reserveren
Markante Boschenaren

Bekende of onbekende Bosschenaren met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Lekker eten en drinken

Geniet van een lekker hapje op een speciale plek in Den Bosch.

Lees meer
Kunst en cultuur

Denk aan Bossche kunstenaars, muzikanten, filmmakers, dansers, fotografen, couturiers.

Lees meer

Groepsuitje in Den Bosch

De mensen van B-around organiseren al meer dan 10 jaar inspirerende groepsuitjes in Den Bosch Wij maken van elk groepsuitje een fantastisch evenement waar je nog lang over na zal praten.

 

Ons team zal klaarstaan om je op te vangen op een unieke locatie in Den Bosch. Onder het genot van een lekker hapje en drankje zal het programma besproken worden. Na de uitleg gaan jullie zelfstandig op pad naar de gastadressen en zien wij elkaar na alle ontmoetingen op een unieke plek. Hier gaan wij lekker borrelen en napraten over alles wat jullie hebben meegemaakt tijdens het groepsuitje. 

 

Een groepsuitje in Den Bosch is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en kun je gemakkelijk zelf online samenstellen.

 

Nu reserveren Hoe werkt het?
  • Wat een geweldig dagje uit!

    Wij hebben een geweldig dagje uit in Den Bosch gehad! Na een gezellige borrel hebben we een mooie wandeling gemaakt door kleine straatjes en pitore...

  • Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten

    De organisatie van B-around heeft ons erg verrast! We zijn enorm gastvrij ontvangen door Lisette in een prachtige antiekwinkel in een zijstraat van...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda