Not a native Dutch speaker? View our English information.

Ontdek Breda en haar prachtige cultuur

Breda is een stad vol kunst en cultuur. Ben je klaar om deze prachtige stad te gaan ontdekken? Laat deze ontdekkingsreis door B-around organiseren en ontdek breda tijdens een ontmoetingsreis. Een unieke belevenis die wij al meer dan 10 jaar in Breda organiseren.

Maak kennis met de inwoners

Breda is niet alleen een heel bijzondere stad, maar ook een stad vol met bijzondere mensen. Deze markante Bredanaars staan klaar om hun passie te tonen en te delen. Maak bijvoorbeeld kennis met Frank en zijn gigantische collectie brommers, of ontmoet Paul de stadsbeiaardier in de Grote Toren van Breda. Ze staan allemaal klaar om jullie te ontvangen en mee te nemen in hun wereld. Laat je verwonderen, verbazen en zelfs shockeren. 

Tientallen culturen in 1 stad

Breda is een multiculturele stad. Wil je eens op een laagdrempelige manier kennis maken met een andere cultuur? Dan nemen wij je mee. Duik in de wereld van een ander en maak kennis met de cultuur van een ander. Maak bijvoorbeeld kennis met Isa die via Mozambique en Brazilië in Nederland is gekomen. Of geniet van een heerlijk kopje koffie bij Naida, een Boschnisch journaliste en schrijfster. Ze staan allemaal klaar om kennis met je te maken en je mee te nemen in hun gewoonten en cultuur.

Ontdek Breda en haar kunst

Breda is een stad vol met verborgen kunstschatten die je normaal gesproken nooit zou tegen komen. Ontdek Breda en deze prachtige kunst tijdens een kunstroute. Laat je meevoeren door al het pracht en praal wat de Breda je te bieden heeft en loop deze prachtige route van ruim 1,5 uur welke begeleid door een gespecialiseerde gids. 

Dit arrangement bieden wij aan voor € 15,00 pp.

Interesse in een kunstroute door Breda?
Neem contact met ons op via het contactformulier of maak een reservering.

Ontdek Breda

Stel je eigen ontmoetingsreis samen

Klaar om Breda te ontdekken? Je kan via onze website gemakkelijk een ontmoetingsreis samenstellen. 

 • Klik hier om naar de reserveringsmodule te gaan;
 • kies een dag(deel);
 • geef de groepsgrootte aan;
 • geef je voorkeur aan voor de activiteiten die je wilt gaan doen;
 • kies een vervoersmiddel of een lunch;
 • laat je gegevens achter en wij gaan voor je aan de slag!

Zo eenvoudig is het! Wij zullen er voor zorgen dat jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag een dag wordt om nooit meer te vergeten.

Stel je eigen reis samen

Je kan je eigen ontmoetingsreis in Breda helemaal zelf samenstellen via ons online reserverings-systeem. Kies een dag of dagdeel en kies daarna de groepsgrootte. Daarna kun je de hele ontmoetingsreis zelf samenstellen met ontmoetingen en activiteiten naar wens. Vul als laatst je gegevens in en wij gaan voor je aan de slag!

Stel je reis samen
Markante Bredanaars

Bekende en onbekende Bredanaars met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Alles tussen hemel en aarde

Een hele wereld van meditatie tot sjamanisme, van tarot tot magnetische energie

Lees meer
Kunstroute

De verhalen achter kunst in de openbare ruimte

Lees meer

Ontdek Breda met B-around!

Wil je Breda ontdekken op een unieke manier die je voor altijd bij zal blijven? Gan dan op ontmoetingsreis! B-around organiseert al sinds 10 jaar de meest unieke ontmoetingsreizen in Breda en wij maken van elk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag een evenement om nooit meer te vergeten. Neem een kijkje in de wereld van een markante Bredanaar of ontdek de verborgen schatten die Breda rijk is. Stel je eigen ontmoetingsreis samen en ga samen het avontuur aan. Je zal verbaasd, verrast en misschien ook wel geschokt reageren. Grijp je kans, geniet en raak geïnspireerd!

Reserveer nu Hoe werkt het?
 • Alle deelnemers waren onverdeeld enthousiast

  Wat een geweldige dag hebben jullie voor ons georganiseerd! Alles liep gesmeerd en de alle deelnemers die we hebben gesproken waren onverdeeld enth...

 • Leuke mensen

  We hebben het heel goed gehad zaterdag! Heel leuke mensen en goede gesprekken en we hadden super weer! R. Geldhof

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda