Not a native Dutch speaker? View our English information.

Ontdek Den Bosch op een manier die je normaal gesproken nooit zal doen. Ga mee op ontmoetingsreis! Wij laten je Den Bosch zien en ervaren op een unieke manier die je nooit meer zal vergeten. Ontmoet markante Bosschenaren, laat je meenemen in de cultuur van een ander, ontdek unieke kunst die je normaal gesproken nooit ziet of geniet van een spirituele reis door je leven. Ervaar en beleef deze unieke reis door Den Bosch!

Wat is een ontmoetingsreis?

Met een ontmoetingsreis ontdek je Den Bosch op een hele andere manier dan je normaal zou doen. In plaats van de winkelstraten en de bekende culturele activiteiten nemen wij je mee naar de verborgen schatten die Den Bosch rijk is. Tijdens een ontmoetingsreis ontmoet je de echte inwoners van Den Bosch, met elk hun unieke verhalen en ervaringen. Te voet of op de fiets nemen wij je mee naar de mooie wijken die Den Bosch rijk is en laten wij je de stad ervaren zoals je dat nog nooit hebt gedaan.

Ontdek Den Bosch en haar inwoners

Den Bosch heeft veel te bieden. Ontmoet markante Bosschenaren, die je maar al te graag over hun passie of hobby vertellen. Laat je betoveren door de operastem van Thea of ontdek de unieke bolwoningen van Den Bosch. Maria geeft je met alle plezier een rondleiding door deze bijzondere woningen.

Altijd al eens een andere cultuur willen ontdekken? Wij bieden je de prachtige kans om in de cultuur van een ander te duiken en te ervaren wat zij dagelijks meemaken. Maak bijvoorbeeld kennis met Sakina, die je meeneemt in de prachtige Marokkaanse cultuur.

Den Bosch ligt midden in een natuurrlijke omgeving. Ontdek het Bossche buitenleven en ga op ontmoetingsreis in de omliggende dorpskernen van Vught en Sint Michielsgestel. Als je dan toch lekker in de natuur bent, waarom zou je dan niet gaan picknicken? Wij regelen het graag voor je.

Ontdek de prachtige kunst die Den Bosch te bieden heeft. Met de kunstroute van B-around ga je 1,5 uur op pad met een gids die je de verborgen kunstschatten van Den Bosch laat zien. Daarna is het lekker genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers en rustig na te praten. 

ontdek den bosch

Klaar om op ontmoetingsreis te gaan?

Klaar om Den Bosch te gaan ontdekken met je collega's, familie of vrienden? Je kan via onze website gemakkelijk een ontmoetingsreis samenstellen. 

 • Klik hier om naar de reserverings pagina te gaan;
 • kies een dag(deel);
 • geef de groepsgrootte aan;
 • geef je voorkeur aan voor de activiteiten die je wilt gaan doen;
 • kies een vervoersmiddel of een lunch;
 • laat je gegevens achter en wij gaan voor je aan de slag!

Zo eenvoudig is het! Wij zullen er voor zorgen dat jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag een dag wordt om nooit meer te vergeten.
Klaar om te gaan?

Ben je klaar om je eigen ontmoetingsreis te gaan maken en Den Bosch te ontdekken? Stel dan zelf je eigen ontmoetingsreis online samen! Kies een dag(deel) en de grootte van de groep. Daarna kun je zelf kiezen welke ontmoetingen je wilt gaan doen. Wij kunnen alles verzorgen, zelfs een lekkere lunch en het vervoersmiddel. Nadat je de ontmoetingsreis hebt samengesteld kun je deze bevestigen en wij gaan voor je aan de slag!

Stel je reis samen
Markante Boschenaren

Bekende of onbekende Bosschenaren met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Kunst en cultuur

Denk aan Bossche kunstenaars, muzikanten, filmmakers, dansers, fotografen, couturiers.

Lees meer
Lekker eten en drinken

Geniet van een lekker hapje op een speciale plek in Den Bosch.

Lees meer

Ontdek Den Bosch!

Ontdek Den Bosch op een unieke manier. Duik de kleine straatjes in, ontmoet echte Bosschenaren en doe nieuwe ervaringen en inspiratie op. Deze unieke ontmoetingsreis zal jullie voor altijd bijblijven. B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Den Bosch. Wij maken van elk bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag een herrinnering om nooit meer te vergeten. Laat het avontuur in je los, laat je raken door de verhalen van de Bosschenaren en sta open voor nieuwe culturen en ervaringen. Grijp je kans, geniet en raak geïnspireerd!

 

Reserveer nu Hoe werkt het?
 • Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten

  De organisatie van B-around heeft ons erg verrast! We zijn enorm gastvrij ontvangen door Lisette in een prachtige antiekwinkel in een zijstraat van...

 • Wat een geweldig dagje uit!

  Wij hebben een geweldig dagje uit in Den Bosch gehad! Na een gezellige borrel hebben we een mooie wandeling gemaakt door kleine straatjes en pitore...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda