Not a native Dutch speaker? View our English information.

Ontdek Dordrecht op een geheel eigen en unieke manier met de ontmoetingsreizen van B-around. Ontmoet markante Dordtenaren, laat je meevoeren in de cultuur van een ander of geniet van een spirituele reis. De inwoners van Dordrecht staan klaar om jullie te ontvangen.

Wat is een ontmoetingsreis?

Een ontmoetingsreis laat je dordrecht ontdekken op een manier die je anders nooit zou doen. Wij brengen je in contact met de inwoners van deze prachtige stad. Elk van deze inwoners heeft een verhaal of passie die ze maar al te graag met jullie willen delen. Zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met Cor, die je graag zijn orgelklanken wil laten horen. Of maak kennis met Paul, die een gigantische collectie Barbie's heeft die hij maar al te graag aan jullie wil laten zien. Laat je verrassen en verwonderen door deze markante Dordtenaren en ervaar de passie die zij voelen voor hun hobbies.

Tijdens een ontmoetingsreis ga je te voet of per fiets een reis maken door de stad. Elke reis bestaat uit een start met een drankje en iets lekkers, dan ga je naar 2 of 3 adresjes en sluit je weer samen af op een mooie locatie waar je elkaar veel te vertellen hebt! 

Ontdek Dordrecht en haar inwoners

Naast de markante Dordtenaren zijn er nog vele andere mogelijkheden voor ontmoetingen.

Altijd al kennis willen maken met een andere cultuur? Wij laten je dit graag doen. Ontmoet Karima, die je maar al te graag wil verwennen met haar Oosterse lekkernijen. Zo beleef je de wereld van een ander.

Dordrecht heeft een prachtig buitenleven. Ontmoet hier bijzondere mensen die hun steentje bijdragen aan dit Dordtse buitenleven zoals Chris de paardenmelker, die van paardenmelk prachtige producten maakt zoals ijs. Of ontmoet Bob, de imker de je kennis wil laten maken met zijn duizenden zoemende zwart-gele vriendinnen.

ontdek dordrecht


Klaar om Dordrecht te ontdekken?

Klaar om Dordrecht te gaan ontdekken met je collega's, vrienden of familie? Je kan via onze website gemakkelijk een ontmoetingsreis in Dordrecht samenstellen. 


Zo eenvoudig is het! Wij zullen er voor zorgen dat jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag een dag wordt om nooit meer te vergeten.
Ga op ontmoetingsreis!

Je kan een ontmoetingsreis gemakkelijk via onze website samenstellen. Kies een dag(deel), de grootte van het gezelschap en de ontmoetingen. Na de bevestiging gaan wij voor je aan de slag!

Stel je reis samen
Markante Dordtenaren

Bekende en onbekende Dordtenaren met een grote passie waar ze graag over vertellen.

Lees meer
Kunst en cultuur

Maak kennis met beeldend kunstenaars, muzikanten, filmmakers, dansers en fotografen uit Dordrecht.

Lees meer
Andere culturen

Maak kennis met andere culturen in Dordrecht.

Lees meer

Ontdek Dordrecht met ons

B-around organiseert al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen in Dordrecht. Wij hebben vele bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendentripjes door heel Dordrecht begeleid en ze de meest unieke ervaringen laten meemaken die ze nooit meer zullen vergeten. Ook wij kunnen jou met je gezelschap meenemen op een prachtige reis door Dordrecht en je kennis laten maken met de inwoners, kunst en culturen die je normaal gesproken nooit zou zien of ervaren. Wij maken ook van jouw bedrijfsuitje of vriendendag een herinnering om nooit meer te vergeten.

Direct reserveren Hoe werkt het?
  • Wat hebben wij genoten

    Wat hebben wij genoten; van jouw ontvangst, van de ontmoetingen, je verrassingen, de aandacht voor alles, het welkom, kortom alles! Dank daarvoor, ...

  • Top geregeld!

    Hoi Gaby, nog bedankt voor het regelen van een hele leuke dag!! Iedereen vond het een top dag. Alles verliep heel soepel. De workshop, de ontmoetin...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda