Not a native Dutch speaker? View our English information.

Wat is er te doen in Breda? Er is genoeg te doen in de Nassaustad met een rijk verleden als oranje stad! Breda bruist van de activiteiten en heeft een prachtige binnenstad. De prachtige monumenten die aan dit oranje verleden bijdragen zijn ook nog aanwezig zoals de Grote Kerk. Deze monumenten zijn voor iedereen te zien en te beleven. Wil je Breda op een echt unieke manier ontdekken? Laat je dagje uit of activiteit dan door ons organiseren!

Ontdek de unieke plekken van Breda

Breda heeft vele mooie plekken welke je normaal gesproken nooit tegen zal komen. Zo heeft Breda een rijke kunsthistorie. Onze gids laat je deze bijzondere kunst graag zien. Na een kopje koffie of thee neemt hij jullie mee op deze 1,5 uur durende trip door Breda. Deze kunstroute zal je nooit meer vergeten en was je normaal gesproken nooit tegen gekomen!

Wat te doen in Breda

Naast de pracht en praal in de binnenstad van Breda heeft deze stad ook een prachtig buitenleven. Ontdek de prachtige bossen en heide samen met de mensen die dagelijks betrokken zijn bij deze gebieden. Zo laat Ron je zijn eigen wijngaard zien en zal Stijn je meennemen om helemaal tot rust te komen op de Bredase heide.

Kunstroute reserveren? Klik hier

Ontmoet bijzondere mensen en culturen

Er is genoeg te doen in Breda. De stad zit vol met markante Bredanaars, bekende en onbekende inwoners van de stad die vol liefde over hun grote passie willen vertellen. Ontmoet Paul bovenin de Grote Toren van Breda, hij is namelijk de vierde generatie stadsbeiaardier uit één familie. Kees wil je graag alles vertellen over de VOC schepen die hij nagebouwd en uitgestald heeft in zijn kleine huiskamer. Deze Bredanaars, en nog vele anderen, staan klaar om hun verhaal met jullie te delen.

Laat je meenemen in de cultuur van de inwoners van Breda. Ontmoet Fatima, de drijvende kracht achter vele activiteiten die in Breda-West worden georganiseerd. Laat je meenemen in de wereld van Naida, een journaliste uit Bosnië of ontmoet Isa, ooit naar Nederland gekomen vanuit Mozambique en Brazilië.

Ontdek kunstenaars en de wereld van spiritualiteit. Breda zit vol met beeldend kunstenaars, muzikanten en dansers die je al hun kunsten en werken willen tonen. Wilt u kennismaken met de wereld van meditatie en spiritualiteit? Laat uw handen lezen, laat tarotkaarten leggen of laat je meevoeren door een medium in de wereld van energie en meditatie. Laat je verrassen, inspireren of juist verwonderen.

Direct reserveren

Stel je eigen ontmoetingsreis online samen. Kies een dag(deel), de grootte van de groep, het transportmiddel en de ontmoetingen zelf uit en plaats direct je reservering. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €15 per persoon.

Direct reserveren
Markante Bredanaars

Bekende en onbekende Bredanaars met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Kunstroute

De verhalen achter kunst in de openbare ruimte

Lees meer
Lekker eten en drinken

We organiseren graag jullie lunch, borrel of diner op maat.

Lees meer

B-around ontmoetingsreizen

B-around organiseert bijzondere ontmoetingsreizen in Breda. Wij maken van jullie dagje uit in Breda een bijzondere beleving en laten jullie een unieke kant van Breda zien.

 

Stap over een drempel en neem een kijkje in de wereld van een ander. Ontmoet markante bewoners in Breda die je in je dagelijks leven niet tegenkomt. Misschien ben je aangenaam verrast, verbaasd of geschokt. Grijp je kans, kom los en krijg frisse ideeën! De ontmoetingsreizen zijn geschikt voor grote en kleine groepen.

 

Reserveer nu Neem contact op
  • Een ervaring om nooit te vergeten

    Vrijdag 6 februari was een dag om trots op te zijn! Na een heerlijk buffet in de Waalse Kerk zijn we met onze teams uiteen gegaan en hebben we een ...

  • Wat een rijke dag!

    Hallo An en Liesbeth, Ontzettend veel dank voor deze onvergetelijke, voedende (letterlijk en figuurlijk) en rijke dag!! Wat een fijne mensen, Heel,...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda