Not a native Dutch speaker? View our English information.

Er is elke dag wel wat te doen in Den Bosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Met een prachtige binnenstad, de Sint-Janskathedraal en het mooie buitengebied is het een echte stad met uitstraling. Met vele festivals en evenementen is er altijd wat te doen. Wil je juist de unieke plekken en mensen ontdekken, dan is een ontmoetingsreis van B-around ideaal!  

Hoe ziet een ontmoetingsreis er uit?

Een ontmoetingsreis bestaat uit een dag(deel) die ongeveer 4 á 5 uur duurt. We beginnen met een lekker hapje en drankje op een vooraf afgesproken locatie. Op deze locatie krijgen jullie alle informatie en papieren van de organisatie, en vanuit daar gaan jullie lekker op pad naar het eerste ontmoetingsadres. Nadat jullie alle adressen hebben gehad, zien wij elkaar weer op een afgesproken locatie. Hier gaan we lekker naborrelen en ervaringen uitwisselen. Deze unieke dag zal je nooit meer vergeten!

wat te doen in den bosch

Wil je meer informatie over onze ontmoetingsreizen, klik dan hier.

Laat je verassen en verwonderen

Er is genoeg te doen in Den Bosch. Ontmoet markante Bosschenaren, die je graag vertellen over hun passie. Maak kennis met de kunst en cultuur die de stad rijk is en die je normaal gesproken nooit zou tegenkomen.

Stel je eigen ontmoetingsreis samen

Zoals je ziet, er is altijd wat te doen in Den Bosch. Laat je dagje uit, bedrijfsuitje of vriendenuitje door ons organiseren en je zal een dag in Den Bosch beleven die je altijd zal bijblijven. 

Een ontmoetingsreis kun je zelf samenstellen. Kies een dag of dagdeel, het aantal mensen dat je meeneemt en het aantal ontmoetingen dat je wilt gaan doen. Deze ontmoetingen kun je daarna zelf kiezen.

Een compleet dagje weg, inclusief drankje en wat lekker, kun je al vanaf €15 per persoon boeken. Ontdek Den Bosch op een unieke manier met een B-around ontmoetingsreis!

Direct reserveren? Klik hier

Reserveer online

Onze ontmoetingsreizen kun je zelf online samenstellen. Kies een dag(deel), het aantal mensen wat deelneemt, of je met de fiets of te voet wilt gaan en de ontmoetingen die je wilt hebben. Daarna kun je deze direct reserveren. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €15 per persoon.

Direct reserveren
Markante Boschenaren

Bekende of onbekende Bosschenaren met een grote passie waar ze met veel liefde over vertellen.

Lees meer
Alles tussen hemel en aarde

op bezoek in een bijzondere praktijk of werkruimte

Lees meer

B-around ontmoetingsreizen

Al meer dan 10 jaar organiseren wij ontmoetingsreizen door heel Den Bosch. Wij weten wat er te doen is in Den Bosch en wij maken van jullie dagje uit een unieke ervaring. Je gaat Den Bosch op een unieke manier ontdekken, dat beloven wij!

 

Neem een kijkje in de wereld van een echte Bosschenaar, praat met ze en laat je verwonderen, verbazen of misschien zelfs shockeren. Doe frisse ideeën op, raak geïnspireerd en sta open voor nieuwe ingevingen.

 

De ontmoetingsreizen in Den Bosch zijn geschikt voor grote en kleine groepen.

Reserveer nu Neem contact op
  • Wat een geweldig dagje uit!

    Wij hebben een geweldig dagje uit in Den Bosch gehad! Na een gezellige borrel hebben we een mooie wandeling gemaakt door kleine straatjes en pitore...

  • Een unieke belevenis om nooit meer te vergeten

    De organisatie van B-around heeft ons erg verrast! We zijn enorm gastvrij ontvangen door Lisette in een prachtige antiekwinkel in een zijstraat van...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda