Not a native Dutch speaker? View our English information.

Wat te doen in Dordrecht? Deze unieke stad heeft ontzettend veel te bieden en er is genoeg te doen in Dordrecht. Op zowel cultureel als op evenementengebied is Dordrecht een grote, bruisende stad. Hier kan iedereen van genieten. Wil je Dordrecht op een unieke manier ontdekken? Ga dan eens op ontmoetingsreis in Dordrecht met B-around!

Wat is een ontmoetingsreis?

Een ontmoetingsreis is een bijzondere en unieke reis door Dordrecht. Je maakt kennis met de unieke kunst & cultuur van de stad, en de mensen die de stad rijk is. Zo kun je het buitenleven ontdekken, kennismaken met een andere cultuur, je laten inspireren door spiritualiteit of je laten verbazen door markante Dordtenaren die je maar al te graag over hun passie vertellen. Je hebt Dordrecht nog nooit eerder op deze manier gezien!

Een ontmoetingsreis kun je met 2 tot 200 personen doen. We komen samen op een vooraf afgesproken locatie. Hier krijg je alle papieren mee en, indien je fietsen gehuurd hebt, het vervoersmiddel voor de dag. Vanaf dan gaan jullie zelf op pad, op weg naar het eerste adres voor een ontmoeting. Na de ontmoetingen kom je weer bij elkaar op een mooie locatie, waar je onder het genot van een hapje en een drankje alle ervaringen kunnen uitwisselen. Deze dag zul je niet snel meer vergeten!

wat te doen in dordrecht

Hoe kan ik een ontmoetingsreis boeken?

Een ontmoetingsreis in Dordrecht kun je helemaal zelf samenstellen. Door op direct reserveren te klikken, kun je een datum en dag(deel) kezen. Daarna kies je de groepgrootte en kun je je eigen ontmoetingen gaan selecteren. Wij zorgen er dan voor dat er een compleet programma voor jullie samengesteld wordt. Hierna bevestig je de ontmoetingsreis, vul je de gegevens in en dan gaan wij voor je aan de slag!

Meer informatie over onze ontmoetingsreizen vind je hier.

Online reserveren

Stel je eigen ontmoetingsreis in Dordrecht zelf samen. Kies een dag(deel), de grootte van de groep, het aantal ontmoetingen en of je te voet of met de fiets wilt reizen. Dan kun je deze ontmoetingsreis direct reserveren. Een compleet dagje uit inclusief welkomstdrankje en wat lekkers hebben wij al vanaf €50 per persoon.

Direct reserveren
Markante Dordtenaren

Bekende en onbekende Dordtenaren met een grote passie waar ze graag over vertellen.

Lees meer
Andere culturen

Thuis in de wereld van een ander

Lees meer
Lekker eten en drinken

We organiseren graag jullie lunch, borrel of diner op maat.

Lees meer

B-around ontmoetingsreizen

Dordrecht is een unieke waar wij al meer dan 10 jaar ontmoetingsreizen organiseren. Vele hebben al deze unieke ervaring opgedaan en hebben Dordrecht op een unieke manier ontdekt. Wij garanderen dat je deze reis door Dordrecht nooit meer zal vergeten!

 

Neem een kijkje in de wereld van een echte Dordtenaar, ontdek de mooie kunst en cultuur die de stad rijk is en laat je verwonderen door alle verhalen. Doe ideeën op en raak geïnspireerd voor nieuwe ervaringen.

 

Wij kunnen je ontmoetingsreis in Dordrecht al organiseren vanaf €15 per persoon!

Reserveer nu Contact
  • Top geregeld!

    Hoi Gaby, nog bedankt voor het regelen van een hele leuke dag!! Iedereen vond het een top dag. Alles verliep heel soepel. De workshop, de ontmoetin...

  • De tijd vloog voorbij!

    We lieten ons verrassen door B-around en allen waren we het er over eens dat het echt de moeite waard was.  Erg leuk dat we bij totaal verschi...

Copyright © 2015 - 2019 B-around. Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden RB-Media Internet Solutions  |  Webdesign Breda